Türkiye-Arnavutluk Ticaret ve Sanayi Odası Forumu I. Ekonomi Konferansı

7 Ocak 2021

TOBB’dan gelen yazıya istinaden;

Birliğimiz, Tiran Büyükelçiliğimiz, Arnavutluk Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (UCCIAL) ve Arnavutluk-Türk Ticaret ve Sanayi Odası (ATTSO) işbirliğinde, 29 Ocak 2021 tarihinde, sanalortamda, “Türkiye-Arnavutluk Ticaret ve Sanayi Odası Forumu I. Ekonomi Konferansı”düzenlenmesi öngörülmektedir.

Ekte taslak programı yer alan etkinlikte, Arnavutluk Maliye ve Ekonomi Bakanı Anila Denaj ve T.C. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın katılarak dinleyicilere hitap etmesi öngörülmektedir. Konferansa katılmak isteyenlerin https://tobb-org.zoom.us/webinar/register/WN_63PFYOYQTFeusGluJ7Ljuwlinki üzerinden kayıt yaptırabileceği etkinlikte Arnavutluk ve Türkiye’deki yatırım imkânları üzerine sunumlar gerçekleştirilecek ve akabinde başarılı iş insanları iş yapma deneyimleri üzerine tecrübe paylaşımında bulunacaktır.

EK: Türkiye-Arnavutluk TSO Forumu I. Ekonomi Konferansı Taslak Gündem (1 sayfa)

Üyelerimize duyurulur.