Türkiye-Cibuti 3. Dönem KEK Toplantısı

8 Kasım 2016
TOBB’dan gelen yazıda, Ekonomi Bakanlığının yazısına istinaden, 26-28 Kasım 2016 tarihlerinde Cibuti’de, Eş başkanlığının Maliye Bakanı Sn. Naci Ağbal tarafından yapıldığı, Türkiye-Cibuti Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) 3. Dönem Toplantısının gerçekleştirilmesinin planlandığı belirtilmektedir.

Söz konusu komisyon toplantısında gündeme getirilmek üzere Cibuti ile ticari ve ekonomik ilişkilerin artırılmasına yönelik işbirliği imkanları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ile çözüm önerileri ve bahse konu toplantı sonunda imzalanacak olan tutanakta yer alması talep edilen konularla ilgili görüş bildirmek isteyen üyelerimizin görüşlerini en geç 9 Kasım 2016 gününe kadar TOBB’ye (görkem.karabeyoglu@tobb.org.tr) iletilmesi gerekmektedir.