Türkiye Gençlik Forumu Başvuruları Başlamıştır

12 Nisan 2017

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu tarafından finanse edilen ve AB Bilgi Merkezleri tarafından organize edilen AB Gençlik Forumları her sene farklı içeriklerle üniversite öğrencilerini bir araya getirmektedir. AB Bilgi Merkezleri’nin bulunduğu 20 ildeki üniversite öğrencilerinin başvurusu ile başlayan süreç İstanbul’da 3 günlük yoğun bir programa katılımla son bulacaktır.

Erasmus+ Programının 30.yılını onurlandırmak amacıyla “Değişen Hayatlar, Genişleyen Ufuklar” temasında 26-28 Nisan 2017 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek Gençlik Forumu’nda konunun uzmanları Avrupa Gönüllülük Hizmeti gibi konularda bilgi ve deneyim paylaşımı yaparken genç işsizliğini azaltmak için izlenecek yöntemler de tartışılacaktır.  Bunun yanı sıra gençlere vizyon katabilecek sürpriz konuşmacıların da olacağı AB- Türkiye Gençlik Forumu’nda bizimle birlikte yer alıp farklı bir deneyim yaşamak isterseniz…

Forum için başvuru formu ektedir.

Başvuru Formu… Tıklayınız.

Elifnur TERZİOĞLU

AB Bilgi Merkezi Koordinatörü
erzurumabbm@hotmail.com

AB-KSF-poster-5april-04

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Sayın Üyemiz;

Yıllık ve munzam aidatların ikinci taksitinin son ödeme tarihi 31.10.2019 Perşembe günü saat 17:00’ ye kadar olup, ödemelerinizi;

- https://uye.tobb.org.tr/hizliaidatodeme.jsp adresinden online

- Odamız veznelerinden nakit veya kredi kartı ile

- Aşağıdaki banka hesap numarasına oda sicil numaralarını belirterek yapabilirsiniz.