Türkiye-İran Tarımsal İş Forumu

18 Temmuz 2016

İran Tarımsal Seferberlik Bakanı Sayın Mahmoud Hojjati’nin beraberinde özel sektör temsilcilerinden oluşan bir heyet ile birlikte, 19-21 Temmuz 2016 tarihlerinde, Türkiye’ye bir ziyaret gerçekleştireceği bildirilmektedir.

Söz konusu ziyaret çerçevesinde, 19 Temmuz 2016 tarihinde, TOBB Sosyal Tesisler 1-2-3 nolu salonlarında, iki ülkenin Tarım Bakanları ve TOBB Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun iştirakleriyle, Türkiye-İran Tarımsal İş Forumu gerçekleştirilecektir. İş Forumunun ardından arzu eden firmalarımız, katılımcı  İranlı firmalar ile ikili görüşmeler gerçekleştirebilecektir.

Etkinliğin programı ve İran’dan katılım sağlaması beklenen firmaların listesi TOBB web sitesinin (www.tobb.org.tr) “Hizmetler/Uluslararası İş imkanları-Ülke Duyuruları-İran” bölümünde yer almaktadır. Listeye yeni isimler eklenme olasılığına karşın program ve liste düzenli olarak güncellenecektir.

İkili görüşme gerçekleştirecek firmalarımızın, görüşme gerçekleştirmek istedikleri İranlı firmayı belirtip, Ekte  yer   alan  katılım formunu eksiksiz bir şekilde doldurarak, 18 Temmuz 2016   Pazartesi günü mesai bitimine kadar TOBB’a e-posta yoluyla (kaan.gaffaroglu@tobb.org.tr) iletmeleri gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.