Türkiye-Kırgızistan Yatırım ve İş Forumu

29 Ocak 2016

TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda; TOBB Kırgız Sanayi ve Ticaret Odası işbirliğinde Türkiye – Kırgızistan Yatırım ve Ticaret Forumu düzenlenecektir. 21 Ocak 2016 tarihinde Birliğimiz İkiz Kuleler Hizmet binasında gerçekleştirilecek “Forum”a, Kırgız Cumhuriyeti Ekonomi Bakanı Sn. Arzybek KOZHOSREV ve beraberindeki Kırgız işadamlarının katılımı da öngörülmektedir.
Foruma katılması öngörülen Kırgız firmalarının tarım, gıda, inşaat, enerji, tekstil, ulaştırma- lojistik, ticaret ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Kırgız işadamlarından oluşması öngörülmektedir. Forumun ardından, katılımcı Kırgız firmaların temsilcileri ile ikili
görüşmeler gerçekleştirilebilecektir. Kırgızistan’ dan katılım sağlaması beklenen firmaların listesi ve faaliyet alanlarına dair bilgiler katılım teyidi veren firmalarımıza bilahare bildirilecektir.

Katılmayı düşünen üyelerimizin katılım teyitlerini en geç 15 Ocak 2016 tarihine kadar TOBB’a (Tel: 0212 324 95 42 , E-posta: adem.kula@tobb.org.tr ) bildirmeleri gerekmektedir.