Türkiye-Kore KEK 9. Dönem Toplantısı

20 Şubat 2020

İlgi : Ticaret Bakanlığı’nın 18.02.2020 tarihli ve 14555167-724.01.02 sayılı yazısı.

İlgide kayıtlı yazıda, Ticaret Bakanımız Ruhsar Pekcan’ın 2 Mart 2020 tarihinde Güney Kore Ticaret Bakanı Sayın Myung-hee Yoo ile Ankara’da düzenlenmesi öngörülen ikili görüşmede, yakın dönemde gerçekleştirilmesi planlanan Türkiye-Güney Kore Karma Ekonomik Komisyon (KEK) 9. Dönem Toplantısının gündem maddelerine ilişkin olarak görüş alışverişinde bulunulacağı belirtilerek, söz konusu KEK Toplantısında gündeme getirilmesinde fayda görülen konulara ilişkin bilgi talep edilmektedir.

Bu itibarla, konunun ilgili üyelerinize duyurularak, Türkiye – Güney Kore 9. Dönem KEK toplantısında kullanılmak üzere, Güney Kore ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik işbirliği imkânları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri gibi konulara ilişkin görüşlerinizin en geç 24 Şubat 2020 Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar Birliğimize (E-posta: anara.daylan@tobb.og.tr) iletilmesi hususunda gereğini rica ederim.

Saygılarımla…