Türkiye-Polonya Online İş Forumu

22 Temmuz 2020

Birliğimiz ve Polonya Ticaret Odası işbirliğinde, tıbbi ekipmanlar, kozmetik, tekstil ürünleri (giyim), bio teknoloji ve ilaç, gıda ve tarım ürünleri, otomotiv, beyaz eşya ve ev kimyasalları (temizlik ürünleri) alanlarında faaliyet gösteren Polonyalı firmaların katılımıyla, 16 Eylül 2020 Çarşamba günü ZOOM üzerinden “Türkiye-Polonya İş Forumu ve İş Görüşmeleri” gerçekleştirilecektir.

Altı yüz yılı aşkın süredir siyasi ve iktisadi alanda dostane ilişkilerimizin olduğu Polonya, konumu sebebiyle iş yapmak isteyen firmalarımız için son yıllarda cazip bir pazar olmuştur.

Türkiye ve Polonya’daki iş imkânları konusunda sunumların yer alacağı İş Forumu kapsamında Türk ve Polonyalı firmalar arasında, her iki taraftan gerekli talep olması halinde, belirtilen sektörlerde paralel ikili görüşmeler düzenlenecektir. İş Forumu Taslak Programı ekte sunulmuştur.

İş Forum’un sabahki oturumunda açılış konuşmaları ve sunumlara yer verilecek olup, bu bölümde Türkçe İngilizce simultane tercüme hizmeti sağlanacaktır. Forum’un öğleden sonraki oturumunda firmalar arası gerçekleştirilecek ikili görüşmeler ise İngilizce olacaktır.

Türkiye-Polonya İş Forumu’na katılmak isteyen firmalarımızın kayıtlarını (İngilizce olarak) polonya.tobb.org.tr adresinden en geç 21 Ağustos 2020 Cuma günü mesai bitimine kadar tamamlamaları gerekmektedir. Polonyalı şirketlerin profili, katılımcı listesi ve toplantı için teknik ayrıntılar, katılım teyidi bildiren firmalarımızla bilahare paylaşılacaktır.

Üyelerimize duyurulur.