Türkiye-Rusya İşbirliği Forumu

12 Haziran 2018

SAYIN ÜYEMİZ

İlgi: TOBB’nin 06.06.2018 tarihli ve 0411/8765 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, TOBB ve Güney Ural Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde, 20 Haziran 2018 Çarşamba günü, saat 10.00’da, TOBB İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu’nda, Türkiye-Rusya İşbirliği Forumu gerçekleştirilecektir. Forum kapsamında, Rusya’nın özellikle Chelyabinsk Bölgesi’ndeki yatırım ortamı ve iş yapma fırsatları hakkında sunum yapılacak olup, Firmalar arası iş görüşmeleri imkanı olacaktır. Etkinlik çerçevesinde Türkçe-Rusça simültane çeviri hizmet ücretsiz olarak sağlanacaktır.

Foruma, Rusya’nın tekstil, inşaat, tahıl, hafif sanayi, ayakkabı, metal kesme aletleri, asansör, danışmanlık, hazır giyim, ayakkabı ve teknoloji sektörlerinden gelen firmaların katılmaları beklenmektedir.

Etkinliğin programı ve Rus tarafı taslak katılımcı listesi ekte ve TOBB web sitesi (www.tobb.org.tr ) ana sayfasında görünen “Hizmetler” bölümündeki “Uluslararası İş İmkânları- Ülke Duyuruları-Rusya Federasyonu” kısmında yer almaktadır. Program ve liste düzenli olarak güncellenecektir.

Etkinliğe katılacak Firmalarımızın, ekte yer alan katılım formunu eksiksiz bir şekilde doldurarak, 18 Haziran 2018 Pazartesi günü mesai bitimine kadar TOBB’e-posta yoluyla (kaan.gaffaroglu@tobb.org.tr) iletmeleri gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız…