Türkiye’de Tarım ve Kırsal Kalkınma Destekleri Eğitimi

7 Haziran 2021

KOBİ yöneticileri ve çalışanlarına yönelik olarak internet üzerinden Türkiye’de Tarım ve Kırsal Kalkınma Destekleri Eğitimi gerçekleştirilecektir. Eğitime ilişkin detaylı bilgi ekte sunulmaktadır.

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sürekli Eğitim ve Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından gerçekleştirilecek “Türkiye’de Tarım ve Kırsal Kalkınma Destekleri Eğitimi” başlıklı eğitimde; IPARD programı kapsamında, TKDK tarafından Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti eş finansmanı ile 42 ilde yürütülen yatırım destekleri ile Tarım ve Orman İl Müdürlükleri tarafından yürütülen ulusal fonlar ile desteklenen yatırımlar, destek miktarları ve oranları, başvuru koşulları ve uygulama esasları hakkında bilgi verilecek, eğitim sonunda katılımcılara soru-cevap imkanı verilecektir. Eğitimin % 70’ine devam eden katılımcılar adına dijital doğrulanabilir katılım belgesi hazırlanacak ve e-posta adreslerine gönderilecektir.