Uluslararası Sanayi 4.0 ve Uygulamaları Sempozyumu-ISIA 2017

16 Mayıs 2017

Sayın Üyemiz;

Karabük Üniversitesi ‘nden alınan yazıda,

Karabük Üniversitesi ve Malezya Perlis Üniversitesi iş birliğiyle 12-14 Ekim 2017 tarihleri arasında “Uluslararası Sanayi 4.0 ve Uygulamaları Sempozyumu-ISIA 2017” düzenlenecektir.

Ülkemiz ve dünya genelinde Dördüncü Sanayi Devrimi olarak nitelendirilen içinde bulunduğumuz süreç, akademisyenlerin ve sanayicilerin gündeminde her geçen gün daha fazla yer almaktadır. İş yapma şekillerimiz de ve hayatımızın her alanında önemli değişimler getirecek olan bu süreçle ilgili akademisyenler, sanayiciler, sivil toplum gönüllüleri, kamu çalışanları, öğrenciler ve konuya ilgi duyan diğer tüm paydaşları bir araya getirmeyi hedeflemekteyiz. Düzenlenecek sempozyum ile farklı disiplinlerde teorik ve uygulamalı bilgi birikimlerinin paylaşılmasının, ülkemizin ve katılımcıların teknik ve akademik gelişimine katkı sağlayacağı inancındayız.

UNESCO dünya miras kenti Safranbolu. ile demir-çelik sanayisinin lokomotifi Karabük ev sahipliğinde, dünyanın dört bir yanından gelecek bilim insanları ve sektör temsilcilerinin hazırladıkları sunum ve bildirilerle akademik alanda kendilerini ifade edecekleri “Uluslararası Sanayi 4.0 ve Uygulamaları Sempozyumu-ISIA 2017” na katılımınız bizleri onurlandıracaktır.

Bahse konu sempozyuma katılmak isteyen üyelerimize önemle duyurulur.