Ürdün Ölü Deniz’deki Lisan Bölgesinde Potas Rezervleri Arama İşi Hk.

10 Ağustos 2017

Sayın Üyemiz

TOBB’dan Odamıza gelen yazıda, Ürdün’ün Ankara Büyükelçiliği’nden alınan bir yazıya atfen, Ürdün Enerji ve Madeni Kaynaklar Bakanlığı tarafından hazırlanan örneği aşağıdaki bağlantıda yer alan duyuru ile iletmekte olup, bahse konu duyuru ile Ölü Deniz’de bulunan Lisan Bölgesindeki potansiyel potas rezervlerini arama faaliyetlerine ilgi duyan ülkemiz önde gelen maden şirketlerinin Ürdün’e davet edildiği belirtilmektedir.

Saygıyla duyurulur.

Ek: Yazı