Vali Altıparmak’tan, Başkan Yücelik’e Veda Ziyareti

9 Haziran 2016

Son Valiler Kararnamesi ile Denizli Valiliği’ne atanan Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, veda ziyaretleri kapsamında Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik’e de veda etti.

Başkan Yücelik’in makamında gerçekleşen ziyarette, ETSO Meclis Başkanı Saim Özakalın ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hasan Akal da hazır bulundu. Ziyarette, Erzurum’dan ayrılacak olmanın üzüntüsünü yaşadığını ifade eden Vali Dr. Altıparmak, ilde görev yaptığı 3 yıllık süre içerisinde kendisine destek olan ve valilik olarak yapılan çalışmalara her zaman katkı sağlayan ETSO yöneticilerine teşekkür etti.

ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik de, Vali Dr. Ahmet Altıparmak’ın Erzurum’da 7’den 70’e herkesin sevgisini ve teveccühünü kazandığını belirterek, Erzurum’a yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür etti.

Başkan Yücelik ziyaretin anısına Vali Altıparmak’a, ETSO logolu kristal bir plaket takdim etti.