Vali Azizoğlu’dan Başkan Yücelik’e tebrik ziyareti

11 Mayıs 2018

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik’e tebrik ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, Nisan ayında yapılan ETSO organ seçimlerinde yeniden Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine seçilen Yücelik’e başarı dileğinde bulunan Vali Azizoğlu, Ticaret ve Sanayi Odası’nın, şehrin kalkınması ve ekonomik anlamda daha üst seviyelere çıkması adına hep bir çaba içerisinde olduğunu ifade etti. ETSO’nun, şehirdeki kamu kurumları ve diğer sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliğine her zaman pozitif bir yaklaşım gösterdiğini belirten Vali Azizoğlu, bunun, kurumlar arası birlik ve beraberliği güçlendirdiğini söyledi.

ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeni dönemde de üstlendikleri sorumluluğun bilici ile üyelerden aldıkları güç ve motivasyonla Erzurum’un ticaretine, sanayisine ve ekonomisine katkı sunmaya, hizmet etmeye devam edeceklerini vurguladı.

VALİ AZİZOĞLU’DAN BAŞKAN YÜCELİK’E TEBRİK ZİYARETİ - Kopya (2400x1471)