VALİ AZİZOĞLU’NDAN ETSO’YA VEDA ZİYARETİ

1 Kasım 2018

Son Valiler Kararnamesiyle Mülkiye Başmüfettişliği görevine atanan Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik’e veda ziyaretinde bulundu.

Erzurum’daki veda ziyaretlerini sürdüren Vali Azizoğlu’nun ETSO’yu ziyaretinde kendisini Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik karşıladı. ETSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hüseyin Polat ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette Vali Azizoğlu, ETSO yöneticileriyle bir süre görüştü. Ziyarette, meslek yaşantısının bir bölümünde Erzurum’a hizmet etmekten dolayı mutlu olduğunu dile getiren Vali Azizoğlu, Erzurum’un menfaati için yaptıkları çalışmalarda her zaman kurumlar arası dayanışmaya büyük önem verdiklerini belirterek, ETSO ile de daima uyumlu bir işbirliği içerisinde olduklarını söyledi.

Ziyarette, Vali Azizoğlu’na yeni görevinde başarı dileğinde bulunan ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik ise, görev süresi boyunca kendisinin iş dünyası ile yakın temasta olduğunu ve her zaman şehrin ve iş dünyasının yaşadığı sorunların çözümü noktasında samimiyet ve özveriyle Erzurum’a hizmet ettiğini vurguladı.

Başkan Yücelik, Vali Azizoğlu’na ziyaretin anısına bir plaket takdim ederek, Erzurum’a hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür etti. Vali Azizoğlu ziyaretin sonunda Başkan Yücelik,  Yönetim Kurulu üyeleri ve personeline veda ederek ETSO’dan ayrıldı.