Venezuela İhracatçılar Odası (CAVEX) Hakkında Alınan Bilgi

27 Kasım 2017

TOBB’dan gelen yazıda, T.C. Ekonomi Bakanlığı’nın yazısına istinaden, Venezuela’nın Ankara Büyükelçiliği’nden alınan Nota’ya atfen, Venezuela vatandaşı Miguel Silva ile Türk vatandaşı Leyla Koç tarafından temsil edilen Venezuela İhracatçılar Odası’nın (CAVEX) ülkemizde çeşitli girişimlerde bulunduğu bilgisinin Büyükelçilikçe öğrenildiği, ancak anılan Oda’nın Venezuela Cumhuriyeti Hükümeti’nin hiçbir resmi kurum ve kuruluşunu temsil etmediği iletilmektedir.