Workshop: Marka İtibarı İçin Yerelleştirmenin Önemi

21 Şubat 2020

İlgi : Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası’ndan alınan 15.01.2020 tarihli e-posta mesajı.

Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası’ndan alınan ilgide kayıtlı yazıda, 18 Şubat 2020 tarihinde, 13:30-16:00 saatleri arasında, “Marka İtibarı İçin Yerelleştirmenin Önemi” konulu bir workshop düzenleneceği belirtilerek, toplantı kapsamında aşağıdaki konuların ele alınacağı iletilmektedir:
– Uluslararası marka-müşteri etkileşimlerinin önemli unsurlarından Localization (Yerelleştirme) ve Foreignization (Yabancılaştırma) nedir?
– Marka itibarı açısından dilbilgisel doğruluk çalışmaları
– Çeviri dünyasının geleceği olarak görülen Machine Translation (Makine Çevirisi) sürecine nasıl uyum
sağlanır ve maliyetlerinizi azaltmak için makine çevirisini nasıl kullanabilirsiniz?
– Makine Çevirisi için ilk aşama olan Translation Memory (Çeviri Belleği) nedir ve böyle bir belleğe sahip
olmak neden sizin için gereklidir?
Workshop’a katılım ücretsiz olup, katılımcıların kayıt yaptırması beklenmektedir.
Bilgilerinizi ve ilgili üyelerinize duyurulmasını rica ederim.
Saygılarımla…