YAKUTİYE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI UÇAR, ETSO’YU ZİYARET ETTİ

14 Şubat 2019

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Erzurum Yakutiye Belediye Başkan adayı Dr. Mahmut Uçar, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik’i ziyaret etti.

AK Parti Yakutiye İlçe Başkanı Recep Aydın ve parti yöneticileriyle birlikte ETSO’ya gelen Dr. Uçar, Başkan Yücelik’le bir süre sohbet etti. Ziyarette, Yakutiye’de talip oldukları görevin önem ve sorumluluğunun bilincinde olduklarını kaydeden Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Uçar, halkın, başkanlık görevine kendisini layık görmesi halinde ilk günden itibaren mesai mefhumu gözetmeksizin hizmet edeceğini dile getirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik ise, Dr. Uçar’a seçim yarışında başarı diledi. Başkan Yücelik, adayların, şehre değer katacak, çehresini değiştirecek, insanların yaşamlarını kolaylaştıracak her türlü projesine Erzurumluların sahip çıkacağını söyledi.