Yerel Lezzet Gıda Girişimciliği Hibe Programı

3 Mayıs 2019

Habitat Derneği, Coca Cola Türkiye ve İstanbul Teknik Üniversitesi işbirliğinde yürütülen Kız Kardeşim Projesi kapsamında proje illerinde “Yerel Lezzet Gıda Girişimciliği Hibe Programı” ile Türkiye’deki yerel lezzetleri ön plana çıkartarak, bu lezzetleri kendi işletmesinde üreten kadınların güçlendirilmesi amaçlanmaktadır.
Bu çerçevede Erzurum’un da aralarında yer aldığı proje illerinde, kadınlara işletmelerini geliştirmeleri için iş geliştirme hibesi verilecektir. Değerlendirmeler sonunda başarılı olan kadınlar 25.000 TL iş geliştirme hibesi alacak ve işletmelere markalaşma desteği sağlanacaktır.
Detaylı bilgi ve müracaat için: http://habitatdernegi.org/…/kiz-kardesim-yerel-lezzet-gida…/
UYGUN BAŞVURU SAHİPLERİ: Proje İllerinde çoğunluk hissesinin ya da imza yetkisinin bir kadına ait olduğu restoranında/lokantasında, bölgesindeki yerel bir yemeği yapan ve yanında en fazla 5 kişi çalıştıran, başka şubesi olmayan, işini büyütmek isteyen kadın girişimciler
SON BAŞVURU TARİHİ: 10 MAYIS 2019