4 Mayıs 2017

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) alınan bir yazıda, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan alınan yazıya atfen, Bakanlık tarafından hazırlanan “Yıkım İşlemleri ile Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliği Taslağı”nın görüşe açıldığı bildirilmektedir.

Ekte yer alan Taslak hakkındaki görüş ve önerilerinizin, 17.02.2006 tarih ve 26083 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan “Mevzuat Hazırlama Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik” hükümlerine uygun ve aynı Yönetmeliğin ekinde yer alan “Görüş Bildirme Formu”na işlenmiş olarak en geç 15.05.2017 tarihi mesai saati sonunu kadar Odamıza (info@erzurumtso.org.tr) e-posta ile gönderilmesi hususunu bilgilerinize sunarız.

İlgili taslağa BURAYA ulaşabilirsiniz.

Üyelerimize duyurulur.