YURT DIŞINDAKİ MÜŞTERİLER İÇİN 15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİ İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME

16 Ağustos 2016

Sayın Üyemiz,

Ülkemizde 15 Temmuz 2016 gecesi yaşanan darbe girişimi sonrasında, özellikle yurt dışında iş yapan üyelerimizin, yurt dışındaki müşterilerine ve ortaklarına sağlıklı bilgi aktarmaları amacıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından bilgilendirme mektubu hazırlanmıştır.

Yurt dışındaki müşterilerinizi ve/veya ortaklarınızı ülkemizdeki gelişmeler ile ilgili bilgilendirmek istediğiniz taktirde ekte örneği bulunan yazıyı kullanmanız bilgilerinize sunulur.

pdf_icon  İNGİLİZCE YAZI                                     pdf_icon  TÜRKÇE YAZI