Kategoriler

  • Genel Haberler
    1072
  • Genel Haberler1
    1
  • TOBB Haberleri
    4

BAŞKAN ÖZAKALIN’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Erzurum’da faaliyet gösteren ve 1.000 kişinin istihdam edildiği Yavuz Tekstil’in (LCW) Genel Müdürü Alaaddin Torunoğlu, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Saim Özakalın’ı ziyaret etti. —  Erzurum TSO

Erzurum’da faaliyet gösteren ve 1.000 kişinin istihdam edildiği Yavuz Tekstil’in (LCW) Genel Müdürü Alaaddin Torunoğlu, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Saim Özakalın’ı ziyaret etti.

Genel Müdür Torunoğlu, Başkan Özakalın’a Erzurum’un sanayileşmesi, üretimin ve istihdamın artması için reel sektöre verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Torunoğlu ziyaretin anısına Başkan Özakalın’a bir vazo hediye etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ETSO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Saim Özakalın da, Erzurum’da üretim ve ihracat yapan, istihdam sağlayan her firmanın kendileri için çok değerli olduğunu belirterek, “Bizler, iş dünyasının temsilcileri olarak,  sahada emek veren, sermaye koyan iş insanlarımızla birlikte şehrimizin kalkınması ve sanayimizin gelişmesi için çaba göstermeyi sürdüreceğiz” diye konuştu.

Ziyarette ETSO Yönetim Kurulu Üyeleri Celalettin Çetinkaya ve Fırat Karakaya ile Yavuz Tekstil Fabrika Müdürü Murat Yurttaş da hazır bulundu.