Kategoriler

  • Genel Haberler
    1083
  • Genel Haberler1
    1
  • TOBB Haberleri
    4

MİMARLAR ODASI ERZURUM TEMSİLCİLİĞİNDEN BAŞKAN ÖZAKALIN’A ZİYARET

Mimarlar Odası Erzurum Temsilciliği Yönetim Kurulu Başkanı Lamia Duru, ETSO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Saim Özakalın’ı ziyaret etti. —  Erzurum TSO

Mimarlar Odası Erzurum Temsilciliği Yönetim Kurulu Başkanı Lamia Duru, ETSO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Saim Özakalın’ı ziyaret etti.

Temsilcilik Yönetim Kurulu üyeleri; Ali Kadı, Şahin Ballı ve Esra Tanas’ın da yer aldığı ziyarette, Erzurum’un inşaat, yapılaşma ve mimari yapısı, şehirleşme sürecindeki ihtiyaçları, modern mimari ile şehrin tarihsel dokusu ve mimari yapısının profesyonel bakış ve vizyon çerçevesinde ele alınmasına yönelik görüş ve öneriler dile getirildi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Özakalın, Mimarlar Odası temsilcilerinin görüş ve önerilerinin Erzurum’un mimarisine ve şehirleşme vizyonuna büyük değer katacağını belirterek, bu konuda her zaman kendilerini desteklediklerini vurguladı.

Başkan Özakalın ziyarette Mimarlar Odası Erzurum Temsilciliği Yönetim Kurulu Başkanı Lamia Duru’ya, Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Küçükuğurlu’nun kaleme aldığı ve ETSO tarafından yayımlanan, “Osmanlı’dan Cumhuriyete Erzurum Ekonomisinin Kısa Öyküsü ve ETSO Tarihi” isimli kitabı hediye etti.