SİGORTA ACENTELERİ SEKTÖR MECLİSİ TOPLANTISI

Erzurum Sigorta Acenteleri İl Delegesi ve Sigorta Acenteleri Sektör Meclisi Üyesi Serkan DAŞ’ın katıldığı Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nun da teşrifleriyle gerçekleştirilen toplantıda. Meclis üyemiz Serkan DAŞ Erzurum ve Bölgedeki Sigorta Acentelerinin görüş ve önerilerini dile getirildi. —  Erzurum TSO

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, sigorta acentelerinin sorun ve taleplerinin ele alındığı Sigorta Acenteleri Sektör Meclisi toplantısına katıldı. Toplantı sonrasında Hisarcıklıoğlu, TOBB Sigorta Acenteleri İcra Komitesi Başkanı Levent Korkut ve Meclis Başkanı Nevzat Yavuz başta olmak üzere tüm Meclis üyelerini başarılı çalışmalarından dolayı kutladı. Hisarcıklıoğlu, toplantıyla ilgili yaptığı açıklamada sigorta acentelerinin sektördeki önemine vurgu yaparak, sektördeki gelişmelerin ve sorunların tartışıldığı verimli bir toplantı geçirdiklerini belirtti. Sigorta acentelerinin, ekonomik hayatın önemli bir parçası olduklarını ve sektördeki dinamizmi artırmak adına yapılan her türlü çalışmayı desteklediklerini ifade etti. Toplantıda ayrıca, sektördeki güncel konuların yanı sıra sigorta acentelerinin karşılaştığı zorluklar ve çözüm önerileri de masaya yatırıldı. Hisarcıklıoğlu, bu tür platformların sektör temsilcileri arasındaki iş birliğini güçlendirdiğini ve sektörün geleceğine yönelik stratejik adımların atılmasında önemli rol oynadığını belirtti. TOBB Sigorta Acenteleri Sektör Meclisi'nin düzenli olarak gerçekleştirilen toplantılarının, sektörün sürdürülebilir büyümesine katkı sağladığı vurgulandı. Hisarcıklıoğlu, gelecek dönemde de sektörünün gelişimi ve sorunlarının çözümü için çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini ifade ederek, sektör temsilcilerine desteklerinin devam edeceğini belirtti.