Dijitalleşme İle Ticaretin Geleceği

• 07/05/2024
  • Yazar :
  • 0 Görüntüleme
Odamızın koordinasyonunda faaliyetlerini sürdüren, TOBB Erzurum Genç Girişimciler Kurulu (GGK) tarafından, Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) İİBF Öğretim Üyesi ve GGK İcra Kurulu Üyesi Doç. Dr. Ahmet İlker Akbaba’nın konuşmacı olarak yer aldığı, ‘Dijitalleşme İle Ticaretin Geleceği’ konulu bir seminer düzenlenecektir. —  Erzurum TSO

Odamızın koordinasyonunda faaliyetlerini sürdüren, TOBB Erzurum Genç Girişimciler Kurulu (GGK) tarafından, Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) İİBF Öğretim Üyesi ve GGK İcra Kurulu Üyesi Doç. Dr. Ahmet İlker Akbaba’nın konuşmacı olarak yer aldığı, ‘Dijitalleşme İle Ticaretin Geleceği’ konulu bir seminer düzenlenecektir.

7 Mayıs 2024 Salı günü saat 11.00’de Odamız 2. Kat Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek seminerde, ‘Elektronik Ticaret’, ‘Mobil Ticaret’, ‘Endüstri 4.0’, ‘Dijitalleşme’ ve ‘Dijitalleşmenin Ticarete Etkileri’ konularında sunumlar yapılacaktır.

Seminere tüm üyelerimiz davetlidir.