Kategoriler

  • Genel Haberler
    1214
  • Genel Haberler1
    1
  • TOBB Haberleri
    17

ETSO’DA, AĞUSTOS AYININ İLK OLAĞAN YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO), Ağustos ayının ilk olağan Yönetim Kurulu toplantısını gerçekleştirdi. ETSO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Saim Özakalın başkanlığında düzenlenen toplantıda, çeşitli önemli konular ele alındı. —  Erzurum TSO

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO), Ağustos ayının ilk olağan Yönetim Kurulu toplantısını gerçekleştirdi. ETSO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Saim Özakalın başkanlığında düzenlenen toplantıda, çeşitli önemli konular ele alındı.

Gündem Maddeleri ve Görüşülen Konular

1. Tarım Bakanlığı Türk Gıda Peynir Kodeksi Tebliği Hakkında bilgi alınması görüşüldü.

2. Kazakistan Tarım Bakanlığı Heyeti ile ticari görüşmeler ele alındı.

3. Türk-Alman Ticaret Odası heyetinin odamızı ziyareti ile ilgili program görüşüldü.

4. TOBB’da düzenlenecek olan ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat tarafından ödüllendirilecek olan, 2021-2023 yılları arası satış gelirlerini hızlı bir şekilde büyüten ilk 100 firma hakkında bilgiler görüşüldü.

5. Çalışma Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında, işverenler tarafından meslek lisesi mezunlarına ilk işe alımlarda mesleki eğitim iş başı programı uygulanacak ve günlük 850,11 TL cep harçlığı ödenecek. Bu protokol hakkında üyelerimize bilgi verilmesi sağlanacak.

6. ETSO’nun mali verileri detaylı olarak incelendi.