ODAMIZA ZİYARETLER

ODAMIZA ZİYARETLER —  Erzurum TSO

Erzurum İpekyolu Sanayici ve İş Dünyası Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nuri Alim, Türkiye Sigorta Bölge Müdürü Şakir Emrah Küleri ve Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Üretim Yönetimi ve Pazarlama Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Tevfik Şükrü Yapraklı başkanlığındaki akademisyen heyeti ETSO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Saim Özakalın’ı ayrı ayrı ziyaret etti. Başkan Özakalın, misafirleriyle şehrin ekonomisi ve potansiyeliyle ilgili bilgi alış verişinde bulundu. İİBF akademisyenlerinin ziyaretinde ayrıca Erzurum’da yapılması planlanan fuar ve kongreler hakkında istişarelerde bulunuldu, kurumlar arası işbirliği konuları görüşüldü. Başkan Özakalın misafirlerine, ETSO Tarihi Kitabı’nı hediye etti.

[gallery ids="15433,15434,15432,15435"]