Kategoriler

  • Genel Haberler
    1109
  • Genel Haberler1
    1
  • TOBB Haberleri
    8

ÖZAKALIN, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN PROJE LANSMAN TOPLANTISINA KATILDI

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in, proje lansman toplantısına katılan Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Saim Özakalın, sunumu yapılan projeleri, şehrin ekonomik, sosyal ve kültürel hayatına etki edecek önemli projeler olarak değerlendirdiklerini söyledi. —  Erzurum TSO

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in, proje lansman toplantısına katılan Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Saim Özakalın, sunumu yapılan projeleri, şehrin ekonomik, sosyal ve kültürel hayatına etki edecek önemli projeler olarak değerlendirdiklerini söyledi.

ETSO Meclis Başkanı Gökhan Yılmaz’la birlikte Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve şehirdeki birçok STK temsilcisinin de katıldığı toplantıya iştirak eden Başkan Özakalın, Büyükşehir Belediyesi’nin yeni yol haritasının duyurulduğu toplantıda, tanıtımı yapılan projelerin, Erzurum’a yeni bir vizyon kazandırmasını umut ettiklerini dile getirdi.

Başkan Mehmet Sekmen’in, şehrin kentsel dönüşümü ve sanayileşmesine katkıda bulunacak nitelikli projeleri hayata geçireceklerini ve özellikle iş dünyası ile işbirliği içinde istihdamı artıracak çalışmalara öncelik vereceklerini açıklamasından, Erzurum halkı ve iş dünyası adına memnuniyet duyduklarını ifade eden Özakalın, “Kadim şehrimizin faydası için her kim bir çivi çakarsa bizi mutlu eder. Erzurum’da üretimin, istihdamın artmasına katkı sağlayacak, göçü önleyecek, insanımızın bu topraklarda yaşamasını teşvik edecek her türlü prestijli proje ve çalışma bizleri memnun edecektir. Ortak akıl, istişare ve işbirliğini bu şehirde hakim kıldığımız sürece kazanan her zaman şehrimiz ve insanımız olacaktır. Bu şiarla memleketimize hizmet eden ve hizmet edecek olan herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.