Kategoriler

  • Genel Haberler
    1109
  • Genel Haberler1
    1
  • TOBB Haberleri
    8

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ İL DANIŞMA KURULU TOPLANDI

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ İL DANIŞMA KURULU TOPLANDI —  Erzurum TSO

Kamu ve özel sektör kuruluşlarıyla iş birliği, koordinasyon ve sürdürülebilirliği sağlamak amacıyla oluşturulan Atatürk Üniversitesi Danışma Kurulu’nun olağan toplantısı Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı'nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıya, ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Saim Özakalın da katıldı.

Atatürk Üniversitesi üst yönetiminin, sürdürülebilir iş birliğini sağlamak, tecrübe paylaşımında bulunmak ve ortak çalışmalar düzenlemek amacıyla gerçekleştirilen İl Danışma Kurulu toplantısı Konukevi 1 VIP Salonda yapıldı.

Kurul üyeleriyle bir araya gelen Rektör Çomaklı, Atatürk Üniversitesinin 2022 yılında yaptığı çalışmalardan bahsetti ve gelecek yıl için yapılması planlanan çalışmalara ilişkin de bilgi paylaşımında bulundu. Akademik başarının yanında kentin gelişimine katkı sağlayacak alanlara yönelik de önemli atılımlar gerçekleştirdiklerini vurgulayan Rektör Çomaklı; sağlıktan turizme, tarımdan sanayiye kadar birçok alana yönelik önemli çalışmaları hayata geçirdiklerini belirtti.

Bu toplantılardan elde edilecek çıktıların şehrin geleceğini inşa etme noktasında büyük önem arz edeceğini dile getiren kurul üyeleri ise birlik ve beraberlik içerisinde çalışmanın önemine vurgu yaparak şehrin gelişimine yönelik dile getirilen fikir ve görüşlerin şehrin gelişimine katkı sunmasını temenni ettiler.

ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Saim Özakalın, yeni dönemde kurumlar arası işbirliğine daha çok önem vereceklerini ifade ederek, “Eğitim alanında Erzurum’un değeri olan iki üniversitemizle ilişkilerimizi ve işbirliğimizi daha da üst seviyelere çıkararak, birlikte farklı projeler yürütmenin gayreti içerisinde olacağız” dedi.

[gallery ids="13914,13915"]