BAŞKAN ÖZAKALIN, BAKAN TEKİN’İ ZİYARET EDECEK

BAŞKAN ÖZAKALIN, BAKAN TEKİN’İ ZİYARET EDECEK —  Erzurum TSO
Yönetim Kurulu Başkanımız ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Saim Özakalın, şehrimizde çeşitli programlara katılan ve incelemelerde bulunan değerli hemşehrimiz, Milli Eğitim Bakanı Sayın Prof. Dr. Yusuf Tekin’i havalimanından Ankara’ya uğurladı. Başkan Özakalın, Bakan Tekin’e, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası olarak şehrin ekonomik potansiyelini harekete geçirmek ve sanayileşme anlamında öne çıkan fırsatların değerlendirilmesi anlamında gösterilen çabalardan söz etti. Yönetim Kurulu Başkanımız, TOBB Yönetim Kurulu’nun Bakanlıklarla Koordinasyon Kurulu’ndaki görevi münasebetiyle; İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Işınsu Kestelli ile birlikte önümüzdeki hafta Sayın Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’i ziyaret edecek. Ziyarette, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Milli Eğitim Bakanlığı arasındaki koordinasyonun daha üst seviyelere çıkarılmasıyla ilgili konuların yanı sıra şehrimizin, gerek Milli Eğitim Bakanlığı’nı gerekse genelini ilgilendiren meseleleri üzerinde istişarelerde bulunulacak.