BAŞKAN ÖZAKALIN, ‘ERZURUM OTONOMİ’NİN AÇILIŞINA KATILDI

BAŞKAN ÖZAKALIN, ‘ERZURUM OTONOMİ’NİN AÇILIŞINA KATILDI —  Erzurum TSO

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Saim Özakalın, Erzurum’da, ikinci el otomobil ticaretinin yeni adresi olan Erzurum Otonomi’nin açılış törenine katıldı.

25 dönüm alan üzerine kurulan ve 100’ün üzerinde firmanın faaliyet göstereceği Otonomi’nin, Erzurum ve otomobil sektörü için hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Özakalın, şehre değer katacağına inandığı yatırıma emeği geçenlere teşekkür etti.

Başkan Özakalın törende, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Erzurum Otonomi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Bentoğlu ve diğer davetlilerle birlikte Otonomi’nin açılış kurdelesini kesti.

[gallery ids="16199,16200,16202"]