BAŞKAN ÖZAKALIN, KUDAKAF'23 BİLGİLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI

BAŞKAN ÖZAKALIN, KUDAKAF'23 BİLGİLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI —  Erzurum TSO

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Saim Özakalın, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’nın ev sahipliğinde düzenlenen, Kuzeydoğu Anadolu Kariyer Fuarı’nın (KUDAKAF'23) bilgilendirme toplantısına katıldı.

Vali Mustafa Çiftçi, İlgili kamu kurumları, meslek kuruluşları ve STK temsilcilerinin katılımıyla düzenlenen toplantıda, 18-19 Aralık 2023 tarihleri arasında Atatürk Üniversitesi’nin öncülüğünde gerçekleştirilecek olan KUDAKAF'23 Kariyer Fuarı kapsamında yapılacak çalışmalarla ilgili bilgiler verildi.

Toplantıda konuşan Başkan Özakalın, KUDAKAF’23 için yürütülecek olan çalışmalar için işbirliğine hazır olduklarını belirterek, tüm gençlere istihdam konusunda fırsat eşitliği sağlanması ve genç istihdamının desteklenmesi amacıyla düzenlenen kariyer fuarına ETSO olarak her türlü desteği vereceklerini söyledi.

[gallery ids="16097,16098,16102"]