Kategoriler

  • Genel Haberler
    1149
  • Genel Haberler1
    1
  • TOBB Haberleri
    16

BAŞKAN ÖZAKALIN, OSBÜK GENEL KURULUNA KATILDI

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Saim Özakalın, ETSO Yönetim Kurulu Üyesi ve 2. OSB Müdürü Fırat Karakaya, 1. OSB Başkanı Murat Urkuç, 1. OSB Yönetim Kurulu Üyesi Emre Çizmelioğlu ile birlikte Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu’nun (OSBÜK) 22. Mali Genel Kurulu’na katıldı. —  Erzurum TSO

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Saim Özakalın, ETSO Yönetim Kurulu Üyesi ve 2. OSB Müdürü Fırat Karakaya, 1. OSB Başkanı Murat Urkuç, 1. OSB Yönetim Kurulu Üyesi Emre Çizmelioğlu ile birlikte Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu’nun (OSBÜK) 22. Mali Genel Kurulu’na katıldı.

OSBÜK Genel Kurulu öncesinde Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Oruç Baba İnan’ın katılımıyla dün akşam düzenlenen resepsiyona iştirak eden Başkan Özakalın, OSBÜK Başkanı Memiş Kütükçü ile görüştü. Görüşmede, 2. OSB 3. Etap alanın genişletilmesiyle ilgili faaliyetler ve bölgede yürütülen çalışmalar ele alındı.

Başkan Özakalın, 2. OSB Müdürü Karakaya ile birlikte bugün de, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ın katılımıyla TOBB İkiz Kuleler’de gerçekleştirilen OSBÜK’ün 22. Genel Kurulu’na iştirak etti.