Büyük Doğu Anadolu İndirimli Garaj Günleri

Sayın Üyemiz;
MNG Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nden gelen yazıya istinaden;
Alışveriş ve Yaşam Merkezimizde 17-26 Mayıs 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olan Büyük Doğu Anadolu İndirimli Garaj Günlerinde Ticaret Odasına Üye olan ve Alışveriş Merkezimizin kiracısı olmayan firmalara da yer vermek istemekteyiz. Uygun görülen, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası üye işletmelere % 30 indirim uygulanacaktır.

Yılda 15 milyon ziyaretçi sayısı ile dünya standartlarında Alışveriş keyfi sunan Erzurum MNG, tüketicilerin hayal ettiği cazip kampanyaları ve indirimli rakamları güçlü bir organizasyonla sunmak isteyen tüm markaları, Büyük Doğu Anadolu İndirim Garaj Günleri'ne katılmaya çağırıyor.

Bilgilerinize arz ederiz.

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası