Kategoriler

  • Genel Haberler
    1109
  • Genel Haberler1
    1
  • TOBB Haberleri
    8

ETSO, GENÇLİK MERKEZİ'NİN İNŞAATINA BAŞLADI

ETSO, GENÇLİK MERKEZİ'NİN İNŞAATINA BAŞLADI —  Erzurum TSO

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO), üyelerine mekânsal anlamda daha iyi şartlarda hizmet verebilmek adına, hizmet binasında mülkiyeti Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na ait olan 3. ve 4. katlarına karşılık yapacağı Gençlik Merkezi’nin inşaatına başladı.

Yeni yapılan İl Halk Kütüphanesi’nin arkasında inşa edilecek olan ETSO Yakutiye Gençlik Merkezi’nin temelleri kurban kesilerek atıldı. İnşaat çalışmalarını yerinde inceleyen ETSO Meclis Başkanı Saim Özakalın, müteahhit firma yetkililerinden bilgi aldı.

Yeni inşa edilecek olan Gençlik Merkezi’nin, Erzurum’a kazandırılacak güzel bir hizmet olacağını kaydeden ETSO Meclis Başkanı Özakalın, “İnşaatına başladığımız bu Gençlik Merkezini, mevcut hizmet binamızdaki fiziki şartları iyileştirmek adına yapıyoruz. Yaklaşık 2 yıl boyunca bu iş için çaba gösteren Odamız yönetimi, ilgili bakanlıklarla yapılan görüşmeler neticesinde bir protokol imzaladı. Protokole göre; halihazırda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Gençlik Merkezi olarak kullanılan hizmet binamızın 3. ve 4. Katlarının Odamıza devredilmesi karşılığında yeni Gençlik Merkezi binasını inşa edeceğiz. İnşallah bu proje tamamlandığında hem gençlerimiz sanatsal ve kültürel faaliyetlerini sürdürecekleri yeni ve modern bir binaya kavuşmuş olacak hem de 5 katlı hizmet binamızın tamamı odamız mülkiyetinde geçerek, fiziki şartlarımızı daha da iyileştirmiş olacağız” diye konuştu.

[gallery ids="8955,8956"]