ETSO’DAN 3 BİN İHTİYAÇLI AİLEYE RAMAZAN YARDIMI

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO), her yıl olduğu gibi bu yıl da ildeki ihtiyaçlı ailelere yönelik ramazan yardımlarını sürdürüyor. —  Erzurum TSO

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), ETSO ve hayırsever iş adamlarının katkılarıyla hazırlanan ramazan yardımları bu yıl il genelinde 3 Bin ihtiyaçlı aileye dağıtılacak.

Temel gıda maddelerinden oluşan yardımların belirlenen ihtiyaçlı ailelere ulaştırıldığını ifade eden ETSO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Saim Özakalın şunları söyledi; “Bu ramazan ayında da TOBB, odamız ve hayırsever iş adamlarımızın katkılarıyla şehrimizdeki ihtiyaçlı ailelerimize destek olmaya gayret ediyoruz. Hazırlanan gıda paketlerini odamızın koordinasyonunda ihtiyaçlı ailelerimize ulaştırarak bu yılki Ramazan yardımlarını tamamlayacağız.”

Ramazan Yardımları