Kategoriler

  • Genel Haberler
    1109
  • Genel Haberler1
    1
  • TOBB Haberleri
    8

ETSO'DAN BİLKENT'E TEŞEKKÜR PLAKETİ

ETSO'DAN BİLKENT'E TEŞEKKÜR PLAKETİ —  Erzurum TSO

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Meclis Başkanı Gökhan Yılmaz, 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşlara, Erzurum ve Malatya’daki kampüslerinde kucak açan, İhsan Doğramacı Vakfı Erzurum Özel Bilkent Laboratuvar Okulları’nın Genel Müdürü James Swetz’e teşekkür plaketi verdi.

Depremzede vatandaşların Erzurum’da ikamet etmesi ve ihtiyaçlarının karşılanması konusunda verdikleri destekten dolayı Genel Müdür Swetz’e teşekkür eden ETSO Meclis Başkanı Yılmaz, “Ülke olarak yaşadığımız bu zor günlerde mağdur vatandaşlarımızın yaralarını sarmak adına ferdi ve kurumsal olarak hepimiz bir çabanın içine girdik. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza destek veren herkese minnettarız. Sayın Genel Müdürün nezdinde de depremzede vatandaşlarımıza kucak açan hem Erzurum hem de Malatya’daki okulların değerli yöneticilerine, saygıdeğer öğretmenlerine, fedakar personeline ve sevgili öğrencilerine Odamız adına teşekkür ediyorum” dedi.

Erzurum’dan deprem bölgesine desteğe giden diğer bütün kurumlara ve personelini de teşekkür eden Yılmaz, bu anlamda ziyaretlerine devam edeceklerini söyledi.

Türkiye’nin depremlerle çok büyük bir felaket yaşadığını ifade eden Genel Müdür James Swetz de, depremzede vatandaşlara desteklerini sürdüreceklerini dile getirdi.

Ziyarette, Erzurum’a gelen depremzede vatandaşların ikameti ve ihtiyaçlarının karşılanması konusunda özel çaba gösteren Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Üst Kurul delegesi ve ETSO Meclis Üyesi Kadir Ovat ile Özel Bilkent Laboratuvar Okulları Lise Müdürü Dinçer Akış, Bilkent İlkokul Ortaokul Müdürü Özge Keşaplı Can ve İdari Mali İşler Sorumlusu Selami Özbey de hazır bulundu.

[gallery ids="14378,14379"]