Hizmet İhracatı Eğitim Programı

Hizmet İhracatı Eğitim Programı —  Erzurum TSO

Birliğimiz koordinasyonunda ve Ticaret Bakanlığı işbirliğinde Odalarımız çalışanları ve ihracatçı firmalara yönelik belirli aralıklarla bilgilendirme amaçlı webinarlar düzenlendiği malumlarıdır.

Bu defa, - 2564 sayılı Döviz Kazandırıcı Hizmet Sektörleri Markalaşma Destekleri Hakkında Karar, - 5447 sayılı Türkiye Bilişim Sektörünün Uluslararasılaşma ve E-Turquality (Bilişimin Yıldızları) Programı Hakkında Karar, - 5448 sayılı Hizmet İhracatının Tanımlanması, Sınıflandırılması ve Desteklenmesi Hakkında Karar, - 5449 sayılı Yurt Dışı Lojistik Dağıtım Ağlarının Desteklenmesi Hakkında Karar, ile ilgili 29 Haziran 2022 tarihinde Ticaret Bakanlığı uzmanlarınca ekte bir örneği sunulan programdaki gibi bir bilgilendirme webinarı düzenlenecektir.

EK: Eğitim Programı (1 sayfa)

[pdf-embedder url="https://www.erzurumtso.org.tr/wp-content/uploads/Hizmet-Ihracati-Egitim-Programi.pdf" title="Hizmet Ihracati Egitim Programi"]