Kategoriler

  • Genel Haberler
    1109
  • Genel Haberler1
    1
  • TOBB Haberleri
    8

KEDFE YÖNETİMİNDEN ETSO’YA ZİYARET

KEDFE YÖNETİMİNDEN ETSO’YA ZİYARET —  Erzurum TSO

Kocaeli Erzurum Dernekleri Federasyonu (KEDFE) Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Dursun, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Meclis Başkanı Saim Özakalın’ı ziyaret etti.

KEDFE Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yener Tok ve Yönetim Kurulu Üyesi Necdat Acar ile ETSO Meclis Üyesi Celalettin Çetinkaya’nın da yer aldığı ziyarette, KEDFE Başkanı Tekin Dursun,  ETSO Meclis Başkanı Özakalın’a, 1-5 Nisan tarihleri arasında Kocaeli İntertex Fuar Alanı’nda düzenlenecek olan, “Erzurum Tanıtım Günleri” programı hakkında bilgi verdi. Kocaeli genelinde 200 Bin Erzurumlunun yaşadığını ifade eden Dursun, federasyon olarak Erzurum’u ve Erzurumluları gurbette en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını söyledi. Federasyonun yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi veren Dursun, düzenlenecek olan etkinliğe bütün Erzurumluları beklediklerini dile getirdi.

ETSO Meclis Başkanı Saim Özakalın ise, Erzurum’un tarihinin, kültürünün yaşatılması ve tanıtılması anlamında tanıtım günlerinin önemli bir misyonu yerine getirdiğini belirterek, “Bu tür organizasyonları artık şehrimizin sembolü olan değerlerimize yenilerini de ekleyerek daha kapsamlı, şehrimize ve insanımıza katkı sağlayacak şekilde düzenlemek büyük önem arz ediyor. Bu ziyarette, KEDFE Başkanımız ve yönetiminin de bizimle aynı görüşte olduğunu görmekten mutlu olduk. İnşallah, Nisan ayının ilk haftasında düzenlenecek etkinlik hedefine ulaşır. KEDFE yönetimine bu organizasyonda başarılar diliyorum” diye konuştu.

Ziyarette KEDFE Başkanı Tekin Dursun, ETSO Meclis Başkanı Saim Özakalın’a, federasyonun çıkardığı dergiden hediye etti.

[gallery ids="8329,8330,8331"]