KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı 2022 – 03 Proje Teklif Çağrısı ile ilgili bilgilendirme toplantısı. —  Erzurum TSO

22 Aralık 2022 saat 14:30’da KOSGEB Erzurum Müdürlüğü ve Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle, KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı 2022 – 03 Proje Teklif Çağrısı ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlenecektir. KOSGEB KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı kapsamında düzenlenecek olan toplantıda 2022 – 03 Proje Teklif Çağrısı: İmalat sanayi sektöründe faaliyet gösteren küçük veya orta ölçekli işletmelerin rekabet güçlerinin ve verimliliğinin artırılması ile ilgili 22 Aralık 2022 saat 14:30’da odamız 2. Kat toplantı salonunda KOBİ Uzmanı Yezdan Berrak ÖZKARA tarafından bilgilendirme sunumu yapılacaktır. Bilgilerinize sunar, katılımlarınızı bekleriz. Not: Küçük Ölçekli İşletme: Çalışan kişi sayısı 10 kişinin üzerinde olan veya yıllık bilançosu 5 Milyon TL’nin üzerinde olan işletmeler. Orta Ölçekli İşletme: Çalışan kişi sayısı 50 kişinin üzerinde olan veya yıllık bilançosu 50 Milyon TL’nin üzerinde olan işletmeler.