Kategoriler

  • Genel Haberler
    1149
  • Genel Haberler1
    1
  • TOBB Haberleri
    16

MHP Erzurum Milletvekili Kamil Aydın ve MHP İl Başkanı Adem Yurdagül'den ETSO'ya Kurban Bayramı Ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Milletvekili Kamil Aydın ve MHP İl Başkanı Adem Yurdagül, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Saim Özakalın'a Kurban Bayramı dolayısıyla bir ziyaret gerçekleştirdi. —  Erzurum TSO

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Milletvekili Kamil Aydın ve MHP İl Başkanı Adem Yurdagül, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Saim Özakalın'a Kurban Bayramı dolayısıyla bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ekonomik Gelişmeler Masaya Yatırıldı

Ziyaret sırasında, Erzurum’un ekonomik gelişmeleri ve bölgenin kalkınma potansiyeli üzerinde duruldu. İkinci Organize Sanayi Bölgesi’ne yatırım yapacak firmaların sayısındaki artış ve bu durumun bölge ekonomisine getireceği katkılar ele alındı.

Yeni Arazi Tahsisi ve Yatırım Fırsatları 

Görüşmede ayrıca, Milli Savunma Bakanlığı tarafından tahsis edilen yeni arazi ile ilgili bilgilendirme yapıldı. Bu yeni arazi, bölgedeki sanayi yatırımlarının artmasına ve Erzurum’un sanayi alanında daha da gelişmesine olanak tanıyacak önemli bir adım olarak değerlendirildi.

EIT Özbekistan 2025

Ziyarette ele alınan bir diğer önemli konu ise EIT Özbekistan 2025 projeleri oldu. Bu projelerin Erzurum için yaratacağı fırsatlar ve potansiyel işbirlikleri konuşuldu. Erzurum’un bu projelerle uluslararası düzeyde daha fazla tanınması ve ekonomik açıdan güçlenmesi hedefleniyor.

Başkan Özakalın'dan Ziyaret Teşekkürü

ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Saim Özakalın, ziyaretlerinden dolayı MHP Erzurum Milletvekili Kamil Aydın ve MHP İl Başkanı Adem Yurdagül’e teşekkür etti. Özakalın, bölgenin ekonomik kalkınması için yapılan her türlü işbirliği ve desteğin çok değerli olduğunu belirterek, Erzurum’un ekonomik ve sosyal yapısını güçlendirmek için çalışmaların aralıksız devam edeceğini vurguladı.