Kategoriler

  • Genel Haberler
    1109
  • Genel Haberler1
    1
  • TOBB Haberleri
    8

ÖZAKALIN, 'EİT 2025 KOORDİNASYON MERKEZİ’NİN AÇILIŞINA KATILDI

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Saim Özakalın, 'EİT 2025 Erzurum Turizm Başkenti Koordinatörlüğü Merkezi’nin açılış törenine katıldı. —  Erzurum TSO
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Saim Özakalın, 'EİT 2025 Erzurum Turizm Başkenti Koordinatörlüğü Merkezi’nin açılış törenine katıldı.
Erzurum Kalesi’nin ön kısmında yer alan ve Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen tarihi evlerden birisinde hizmet verecek olan koordinasyon merkezinin açılışı, Vali Mustafa Çiftçi, AK Parti Milletvekilleri; Selami Altınok, Mehmet Emin Öz ve Abdurrahim Fırat, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti MKYK Üyesi Fevzi Polat, AK Parti İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu, EİT 2025 Erzurum Turizm Başkenti Koordinatörü Muharrem Çığlık ile kamu kurumları ve STK temsilcilerinin katılımıyla yapıldı.
ETSO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Saim Özakalın, Erzurum’un tarihini, kültürünü ve turizm değerlerinin tanıtılması için çok önemli bir fırsat olan, ‘EİT 2025 Turizm Başkenti’ organizasyonlarının yönetileceği merkezin Erzurum’a hayırlı olması temennisinde bulunarak, etkinliklerle ilgili olarak ETSO’nun üzerine düşen sorumluluğu büyük bir gayret ve özveriyle yerine getireceğini söyledi.