Kategoriler

  • Genel Haberler
    1109
  • Genel Haberler1
    1
  • TOBB Haberleri
    8

Stratejik Plan

Stratejik Plan —  Erzurum TSO

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası olarak, 12 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirdiğimiz Oda Organları seçimi sonrasında önümüzdeki 4 yıl için görev almış bulunmaktayız.
Bir yol haritası şeklinde 4 yıl içerisinde kim, neyi, nerede, ne zaman ve nasıl yapacak mantığıyla belirli amaç ve hedefler doğrultusunda yürüteceğimiz faaliyetlerimizi, kentsel ve bölgesel gelişmeye katkı sağlamak amacıyla da destekleyen yeni dönem Stratejik Planımızı takdirlerinize sunmaktan kıvanç duyuyorum.

2023–2026 yıllarını kapsayan Stratejik Planımız, oluşturduğumuz Hazırlık Komisyonu koordinatörlüğünde Aralık 2022-Şubat 2023 dönemi içerisinde, yönetime katılım ilkesinden hareketle; bütün meslek grupları temsilcilerimizin, il protokolü temsilcilerimizin ve personelimizin yer aldığı, , hedef ve faaliyetlerin belirlendiği toplantılar ile oluşturuldu. Oda Yönetim Kurulu’muzun yeni dönem için seçim sürecinde gündeme getirdikleri hedef ve projelerin katkılarıyla son şeklini alarak uygulanmaya başlandı.

ETSO Stratejik Planı’nda, ilki “Endüstri ve Ticaret Ekosisteminin İyileştirilmesine Katkıda bulunmak” ikincisi “Hizmetlerde Üstün Kalite Düzeyini Yakalamak”. üçüncüsü de “Sosyal Sorumluluk Bilincinin Gelişmesine Katkıda Bulunmak” dördüncüsü “Saltuklu Başkenti Erzurum’un 2025 Turizm Başkenti Vizyonu Çalışmalarına Katılmak” beşincisi “AB Yeşil Mutabakatı’na Üyelerimizi Hazırlamak” olmak üzere beş temel stratejik amaç çerçevesinde hedef ve faaliyetlerimiz planlandı.

Bu Stratejik Planın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür eder, uygulanabilirliğini sağlamak için ilgili performans göstergeleriyle planın, değişen Türkiye ve bölge koşullarının yakından izleneceğini yine aynı disiplin ve fedakârlıkla çalışacağımızı önemle vurgulamak isteriz.
2023-2026 yıllarını kapsaman görev süremiz içerisinde üstlendiği misyon ve vizyonun gereği olarak; amaç ve hedeflerini gerçekleştirmiş şekilde bir sonraki döneme birikimlerimizi aktarmak dileğiyle…

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı
Saim ÖZAKALIN

Stratejik Plan 2014 - 2017 görüntülemek için tıklayınız
Stratejik Plan 2018 - 2022 görüntülemek için tıklayınız
Stratejik Plan 2023-2026 görüntülemek için tıklayınız

 [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]