TOBB YÖNETİM KURULU BRÜKSEL'DE...

TOBB YÖNETİM KURULU BRÜKSEL'DE... —  Erzurum TSO
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Saim Özakalın’ın da yer aldığı, Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığındaki TOBB Yönetim Kurulu, ikili görüşmeler ve bir dizi temaslarda bulunmak için Brüksel’e gitti.
Hisarcıklıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ilk olarak, Türkiye’nin NATO Daimi Temsilcisi Büyükelçi Zeki Levent Gümrükçü’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ardından, Türkiye’nin Brüksel Büyükelçisi Bekir Uysal’ı ziyaret eden TOBB Yönetim Kurulu, görüşmede Türkiye - Belçika iktisadi ve ticari ilişkileri ve TOBB Brüksel Temsilciliğinin faaliyetlerini değerlendirdi.
TOBB Heyeti daha sonra, Avrupa Birliği Nezdinde Türkiye Daimi Temsilcisi Büyükelçi Faruk Kaymakcı'yı ziyaret etti. Ziyarette, Gümrük Birliği modernizasyonu, vize, sınırda karbon düzenleme mekanizmasının etkileri, bölgesel gelişmeler ve Türkiye-AB ilişkilerini ele alındı.
[gallery ids="15719,15720,15721,15722"]