TÜGVA GENEL BAŞKAN YARDIMCISI YILMAZ’DAN ETSO’YA ZİYARET

TÜGVA GENEL BAŞKAN YARDIMCISI YILMAZ’DAN ETSO’YA ZİYARET —  Erzurum TSO

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Yılmaz, TÜGVA Kaynak Geliştirme Koordinatör Yardımcısı Orhan Pala ve Erzurum İl Temsilcisi Muhammed Faruk Kömeç’le birlikte Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Saim Özakalın’ı ziyaret etti.

TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı İsmail Suci’nin de yer aldığı ziyarette, Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, TÜGVA’nın çalışmalarını anlattı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Özakalın da, Erzurum iş dünyasının gündemindeki konuları ve şehrin ekonomisiyle ilgili bilgileri paylaştı.

Ziyarette Başkan Özakalın TÜGVA Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Yılmaz’a Erzurum’a özgü gümüş işlemeli Oltu taşı tespih, Yılmaz da Başkan Özakalın’a, üzerinde Osmanlı arması bulunan bir tablo hediye etti.

[gallery ids="16211,16213,16212"]