Türkiye Mobilya Ürünleri Meclisi, Meclis Başkanlık Seçimi İçin Bir Araya Geldi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Türkiye Mobilya Ürünleri Meclisi, Erzurum Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Saim Özakalın’ın başkanlığında bir araya geldi.​ —  Erzurum TSO

Başkanlık divanı seçimi öncesinde konuşan Saim Özakalın, meclislerin kamu, özel sektör ve sektörel sivil toplum kuruluşlarını yasal bir zeminde buluşturan platform olduğunu vurguladı. Meclisin yeni döneminin hayırlı olması temennisinde bulunan Özakalın, tüm üyelere katılımlarından dolayı teşekkür etti. Başkan Özakalın ayrıca bir önceki dönemde Meclis adına önemli çalışmalar yürüten başkanlık divanına sektör meclisi için yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkürlerini iletti.

Başkan Özakalın, yeni Meclis Başkanı Ercan Ata’ya yeni görevinde başarılar dileyerek, şunları ifade etti: “Ercan Ata’nın, sektöre dair sahip olduğu bilgi ve deneyimle, meclisimize büyük katkılar sağlayacağına inanıyorum. Sektörümüzün karşı karşıya olduğu zorlukların üstesinden gelmek ve daha parlak bir gelecek inşa etmek adına kendisine olan güvenimiz tamdır. Yeni görevinde başarılar diler, meclisimizin tüm üyeleri adına kendisine desteklerimizi sunarız.”