Kategoriler

  • Genel Haberler
    1109
  • Genel Haberler1
    1
  • TOBB Haberleri
    8

VAKIFBANK YÖNETİMİNDEN ETSO’YA ZİYARET

VAKIFBANK YÖNETİMİNDEN ETSO’YA ZİYARET —  Erzurum TSO

Vakıfbank’ın üst düzey yönetimi, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik’i ziyaret etti.

Vakıfbank Genel Müdürü ve Güneş Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Abdi Serdar Üstünsalih, bankanın bölge toplantısına ve 18 ilde acente ve banka kanalına yönelik faaliyet gösterecek Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge ve Bankasürans Bölge Müdürlüklerinin açılışına katılmak üzere geldiği Erzurum’da ETSO’yu da ziyaret etti.

Beraberinde, Güneş Sigorta Genel Müdürü Atilla Benli ile Vakıfbank Genel Müdür Yardımcıları; M. Lütfü Çelebi, H. Uğur Bilgin, Mikail Hıdır, Hazım Akyol, Alaattin Şimşek ve Ferkan Merdan ile Kurumsal İletişim Başkanı Arzu Örsel’le birlikte ETSO’yu ziyaret eden Üstünsalih, Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik tarafından karşılandı. Vakıfbank Bölge Müdürü Abdurrahim Çelik’in de yer aldığı ziyarette, Başkan Yücelik ve Vakıfbank yöneticileri bir süre görüştü.

Görüşmenin ardından, Vakıfbank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih Başkan Yücelik’e ziyaretin anısına, üzerinde Kelime-i Tevhit yazan seramik bir pano, Başkan Yücelik de misafirlerine gümüş işlemeli Oltutaşı tespih hediye etti.

[gallery ids="7649,7650,7651,7652,7653,7654"]