Kategoriler

  • Genel Haberler
    1109
  • Genel Haberler1
    1
  • TOBB Haberleri
    8

VALİ ÇİFTÇİ, MİLLETVEKİLLERİ VE BAŞKAN ÖZAKALIN 2. OSB'Yİ GEZDİ

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, AK Parti Erzurum Milletvekilleri; Selami Altınok, Mehmet Emin Öz ve Abdurrahim Fırat, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Saim Özakalın, 2. OSB 3. Etap alanda incelemelerde bulundular. —  Erzurum TSO
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, AK Parti Erzurum Milletvekilleri; Selami Altınok, Mehmet Emin Öz ve Abdurrahim Fırat, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Saim Özakalın, 2. OSB 3. Etap alanda incelemelerde bulundular.
2.OSB 3. Etap alanda faaliyete geçen fabrikaları ve devam eden fabrika inşaatlarını gezen Vali Mustafa Çiftçi, Milletvekilleri; Selami Altınok, Mehmet Emin Öz, Abdurrahim Fırat ve Başkan Özakalın, 2. OSB Müdürü Fırat Karakaya’dan bölgede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alıp, fabrikaların yetkilileriyle görüştüler.
Başkan Özakalın, 2. OSB’nin Erzurum’un sanayileşmesi anlamında önemli bir adres olduğunu belirterek, bölgedeki çalışmaların aksamadan yürütülmesi ve alanın genişletilmesi için şehrin yöneticileri, siyasileri ve ETSO’nun büyük bir çaba gösterdiğini vurguladı.