Kategoriler

  • Genel Haberler
    1109
  • Genel Haberler1
    1
  • TOBB Haberleri
    8

VI. Elektrik Tesisat Ulusal Kongre ve Sergisi

VI. Elektrik Tesisat Ulusal Kongre ve Sergisi —  Erzurum TSO

Sayın Üyemiz; Elektrik Mühendisleri Odası-İzmir Şubesi'nden gelen yazı detayları aşağıdaki gibidir.

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası adına Şubemiz tarafından 2009 yılından itibaren beş defa düzenlenen Elektrik Tesisat Ulusal Kongre ve Sergisi'nin altıncısı 16-19 Ekim 2019 tarihlerinde İzmir'de Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi'nde düzenlenecektir.

Son olarak 2017 yılında gerçekleştirilen etkinliğimize ülkemizin farklı kesimlerinden, elektrik, elektronik, inşaat başta olmak üzere taahhüt, sanayi sektörlerinden 5051 kişi katılmış, teknik makale sunumları, yerli ve yabancı özel çağrılı konuşmacıları, panel, söyleşi, proje sunumları ile zengin içerikli olarak gerçekleştirilmiş, 1650 m2 sergi alanı içerisinde 56 sektöre! firma stand alanında yer almıştır. 2019 yılındaki Kongremizde Geleceğin Elektrik Tesisleri ve Dijitalleşme ana teması ile IV. Güç ve Enerji Sistemleri Sempozyumu, X. Ulusal Aydınlatma Sempozyumu, V. Yapı Elektronik Sistemleri Sempozyumu, Binalarda Elektrik Tesisatı Sempozyumu, SMM Forumu'nun (Serbest Müşavir Mühendislerin katılımı ile) yanı sıra Dijitalleşme ve Endüstri 4.0 Uygulamaları başlıklarında 6 ayrı etkinlik gerçekleştirilecek, kongre ile eş zamanlı olarak düzenlenecek sergimize önceki etkinliklerimizde olduğu gibi sektörün önemli ve başat firmalarnın katılımıyla teknolojik ürünler ve gelişmeler katılımcıların dikkatine sunulacaktır. 4 gün boyunca zengin bir içerikle gerçekleştirilecek etkinliğimiz, akademisyenlerin, mimar, mühendis, teknik elemanların, kamu kurum ve kuruluş temsilcilerinin, proje, tesis, kabul ve yatırım birimlerinde çalışan karar verici mekanizmalarda bulunan teknik elemanların, üretici, tüketici ve kullanıcıların, proje, taahhüt, danışmanlık hizmetleri yürüten müşavir ve mühendislerin ortak buluşma platformu olacaktır. Yerli ve yabancı uzmanların katılacağı, elektrik tesislerinde güvenlik, jeneratör sistemleri, enerji verimliliği ve kalitesi, güç sistemleri yapı elektronik sistemleri, dağıtım şebekelerinin dijitalleşmesi, son kaynak tedariği, enerji üretimi, iletimi ve dağıtımı, yenilenebilir enerji sistemleri, akıllı şebekeler, patlayıcı ortamlardaki elektrik tesisatı, kablolar, yapı tesis süreci, solar teknolojiler ve fotovoltaik sistemler vb. elektrik ve elektronik sektörünün bütününü içerisine alan birçok güncel konu işlenecektir.

Detaylı Bilgi ve Başvuru için http://www.elektriktesisatkongresi.org/  adresini ziyaret edebilirsiniz. Saygıyla duyurulur.