Kategoriler

  • Genel Haberler
    1109
  • Genel Haberler1
    1
  • TOBB Haberleri
    8

“YAPI MÜTEAHHİTLERİNİN SINIFLANDIRILMASI” ETSO’DA İSTİŞARE EDİLDİ

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın, “Yapı Müteahhitlerinin Sınıflandırılması ve Kayıtlarının Tutulması” hakkındaki yönetmeliğinde yapılacak değişiklikle ilgili Meclis Başkanımız Gökhan Yılmaz başkanlığında bir istişare toplantısı düzenlendi. —  Erzurum TSO

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın, “Yapı Müteahhitlerinin Sınıflandırılması ve Kayıtlarının Tutulması” hakkındaki yönetmeliğinde yapılacak değişiklikle ilgili Meclis Başkanımız Gökhan Yılmaz başkanlığında bir istişare toplantısı düzenlendi.

ETSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serhat Kılıç, Yönetim Kurulu Üyeleri; Celalettin Çetinkaya ve Fırat Karakaya ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdür Yardımcısı Emrah Aras’ın katıldığı toplantıda, söz konusu yönetmelikte yapılacak sınıflandırma ve kayıtların tutulmasıyla ilgili görüş ve öneriler dile getirildi.

Toplantıda belirlenen görüş ve öneriler, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na iletilmek üzere Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne (TOBB) bildirilecek.